top navigation

5.2.17

GIVEAWAY : INI BLOG SIAPA?

klik banner untuk joingg gaiss.. :)
Assalamualaikum wbt. 
Alhamdullilah kita curik masa sikit nak update blog sbb dah ketagih, sebulan lebih tinggai ni. haha
sbb sis hawa suruh kenalkan diri secara ringkas kan, tikah baru aja aktifkan balik blog,
sbb sebelom ni tak tau nak update apa, baru matured cenggitu le.. haha. tikah minat korea, i think we share the same minat la sis hawa. tu la yg paling ringkas blh dikhabo kan.. hehe :)
                                                   
                                                                                                                                 kamsahamnida unnie

15 comments:

  1. ann-hyeong.. sah kita ada minat yg sama. Unni happy dpt kenal ngan tikah. keep in touch ye. saranghae :D (GOODLUCK)

    ReplyDelete
  2. Hehe na doo unni. In sha Allah 😊

    ReplyDelete
  3. hi sis, salam kenal ya. good luck for the GA. Sy dah follow blog ni.
    Jemput datang blog baru saya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai syed.. salam kenal jgk. In sha Allah nnti sis jenguk2.. :)

      Delete
  4. singgah sini.. :)

    http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2017/02/giveaway-ini-blog-siapa.html

    ReplyDelete

  5. good luck..singgah dari GA yang sama
    http://msvelentine.blogspot.com/2017/02/giveaway-ini-blog-siapa.html

    ReplyDelete
  6. singgah dari Ga yang sama :D
    http://fws00blog.blogspot.my/2017/02/giveaway-ini-blog-siapa.html

    ReplyDelete
  7. Salam perkenalan.. blogwalking dan done follow blog ini. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam perkenalan jgk. Makasih follow. Done follow jgk

      Delete
  8. Saya dari segmen/giveaway yang sama. Jemput datang sini.
    https://ariazir.blogspot.my/2017/02/giveaway-ini-blog-siapa.html

    ReplyDelete
  9. GIVEAWAY ke dua dari saya sedang berlangsung,jemput join... :D https://sishawa.blogspot.my/2017/03/giveaway-link-with-me.html

    ReplyDelete